Як зробити зимовий сад

Зимовий сад - це унікальне місце, де господар будинку завжди зможе відпочити в будь-який час року і насолодитися спокоєм. Для створення цього зеленого світу буде потрібно значна кількість грошових коштів.
Зимовий сад найчастіше є прибудовою до будинку або котеджу. Стіни виготовляються зі скла, або прозорого пластика. У такому приміщенні не обов'язково робити прозору стелю. Кращий варіант для підлоги - це кахель. Якщо ж підлогу в такому приміщенні з дерева, то його потрібно буде покрити матеріалом, що не піддається гниттю.

Найкраще гармоніювати з навколишнім пишністю буде плетені меблі. Прекрасно виглядає в інтер'єрі натуральний і штучний камінь. Головною умовою для успішного зимового саду є контрольований клімат. Всі рослини повинні цілий рік перебувати в теплі, отримають необхідний для нормальної життєдіяльності сонячне світло, і достатню вологість в приміщенні. У зеленому раю можна спорудити ставок. В останньому випадку система вентиляції повинна бути готова до підвищеної вологості, і для цього найкращим варіантом стане регульована система. Приміщення повинно опалюватися в зимовий період і мати кондиціонер на випадок спекотного літа. Установку і монтаж спліт-систем краще довірити професіоналам з досвідом, які допоможуть навіть підібрати підходящу під площа приміщення модель кондиціонера.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

GSM сигнализация против пультовой охраны