Мозаїчний декор у ванній - найяскравіші ідеї оформлення

Мозаїчна декор ванної кімнати
При декоруванні ванної кімнати потрібно враховувати не тільки естетизм, а й практичну складову - тобто облицювання тут повинна бути не тільки привабливою, а й функціональною.

Підібрати такий матеріал не проблема - тим більше, що є багато рішень, наприклад мозаїка: ефектне і раціональне покриття, за допомогою чого можна реалізувати безліч дизайнерських ідей. Таке облицювання буде довговічним і досить різноманітним - не тільки за рахунок цікавих прийомів, але і за рахунок вибору різних видів матеріалу.
Основні типи мозаїки
Мозаїка може класифікуватися за кольором і фактурою поверхні, але найголовніша класифікація - за тип використаного матеріалу:
1. Скло - ефектне рішення, яке ідеально підходить для вологого середовища на увазі не пористості матеріалу. Для неї характерні хімічна стійкість, температурна стабільність, привабливість, прийнятна ціна і можливість створення будь-яких комбінованих рішень.
2. Кераміка - матеріал з різноманітними фактурами. Можна вибрати поліровані або рельєфні елементи. Керамічну мозаїку можна глазуровати, що забечить їй збільшення вологостійкості.
3. Смальта подібна за характеристиками зі склом, однак відрізняється більш високою міцністю. Смальта світиться зсередини, створюючи неймовірні просторові ефекти.
4. Кам'яна мозаїка виконується з виробних і навіть дорогоцінних каменів. Це одне з найбільш розкішних прикрас для ванної. До речі, популярністю користуються і штучно зістарені поверхні. Головні переваги такого матеріалу - довговічність і стиль.
5. Метал (латунь або нержавіюча сталь) відрізняється стійкістю до тертя і неймовірним блиском, але досить вимогливий у догляді, не витримує хімічних агресивних речовин. Крім того, процес укладання вимагає використання гумової підкладки, що обмежує застосування матеріалу в приміщення, де часті температурні перепади.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

GSM сигнализация против пультовой охраны